POSZUKUJĘ FAJNEGO MIEJSCA NA PRZYJĘCIE WESELNE!!!!!!!!!!!!!! |
Autor |
Wiadomość |
Żabanecia
Gość
|
Wysłany: Wto 16 Sie, 2005 POSZUKUJĘ FAJNEGO MIEJSCA NA PRZYJĘCIE WESELNE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
POSZUKUJĘ FAJNEGO MIEJSCA NA PRZYJĘCIE WESELNE!!!!!!!!!!!
BARDZO PROSZĘ JAKIES KOMENTARZE NA TEN TEMAT, MOZE TO BYĆ SALA, RESTAURACJA NIEDROGA ALE BARDZO FAJNA RZYTULNA ,GDZIE MOŻNA ZORGANIZOWAĆ PRZYJECIE WESELNE ! ZABRZE I OKOLICE ZABRZA!!!!!!!!!!!!!11 |
|
|
|
 |
aniaa
Gość
|
Wysłany: Śro 17 Sie, 2005
|
|
|
cześć!! ja miałam wesele w "chacie rzepichy"...to było takie niewielkie przyjęcie na 30 osób - ale mysle że zmieściłoby sie więcej...jedzonko było super, wyszło to całkiem sensownie cenowo - a miejsce wybralismy ze względu na specyficzną atmosfere - bardzo kameralną...ogólnie mam bardzo miłe wspomnienia:))goście też... |
|
|
|
 |
avipro [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 24 Sie, 2005
|
|
|
"Kasztany"-tylko i wyłącznie ... |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Centrum
Pomogła: 3 razy Posty: 3137
|
|
|
|
Faktycznie, Pod Kasztanami..miałam tam ...studniówke
A co do Chaty Rzepichy...byłam tam raz, w ogródku na dworze i takich tłustych szczurów nie widziałam nigdzie indziej. Osoby z co wrażliwszymi żołądkami po prostu opuszczały miejsce, bo szczurzyska całymi rodzinami biegały w odległosci nie wiekszej niż 10 m od stolików...jeden kamikadze zaryzykował nawet przejscie metr obok nóg koleżanki....
Jedna z moich kumpel tam pracuje...mówi że obsługa wie o tych szczurach no ale cóz zrobić, tego wytępić sie nie da, bo są tego chmary całe - ze względu na sąsiadujacy z lokalem zakład przetworstwa miesnego. P.S. Mam nadzieje ze nie pomylilam nazw lokali bo mi sie ten myli z innym - ten ze szczurami jest przy Szczęść Boże mniej wiecej, dobrze mowie? |
|
|
|
 |
dratewka
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Rokitnica
Pomogła: 2 razy Posty: 3478
|
|
|
|
no to pieknie mnie czeka za kilka miesiecy "Pod kasztanami" studniowka |
|
|
|
 |
aniaa
Gość
|
Wysłany: Czw 25 Sie, 2005
|
|
|
hmmm...ja żadnych szczurów nie widziałam, i goscie też nie...moze cos sie zmieniło prez te dwa lata...a jeżeli chodzi o kasztany - to znajomy tez miał tam impreze i ogólnie zadowolony to nie był...i jedzonko podobno tez nie to...stwierdził że knajpa mocno przereklamowana... |
|
|
|
 |
dratewka
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Czw 25 Sie, 2005
|
|
|
oj, bo wiadomo ze to indywidualna sprawa jednemu sie podoba w "Pod kasztanami" , drugi bedzie sobie chwalil "Rive" w Rokitnicy a jeszcze inny nie pojdzie ani tu, ani tu dlatego ktos moze Ci tu cos polecic a niekoniecznie bedziesz potem zadowlona, bo masz inne odczucia, wymagania, inny gust i tyle impreza w knajpie to zawsze ryzyko zrob sobie na ogrodkach dzialkowych ze swojskim, wiejskim jedzeniem, znajomymi kelnerami i bedzie GIT |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Pią 26 Sie, 2005
|
|
|
Riva byłam, zwiedziłam i niespecjalnie szybko chce wracać |
|
|
|
 |
avipro [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 27 Sie, 2005
|
|
|
Jeśli chodzi o kulturę i jakość to Kasztany nie mają w Zabrzu konkurencji.Nie ma u nas lepszej restauracji.Byłam tam ostatnio na dwóch Sylwestrach i miałam tam ślub.
Jaka Riva,jakie ogródki???W takim miejscu ślub???Pamiętny na całe życie...
To dobre na piwko i tyle a nie na tak na ślub.To za ważne wydarzenie w życiu by je spędzić w jakimś zapyziałym miejscu. |
|
|
|
 |
dratewka
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Sob 27 Sie, 2005
|
|
|
nikomu nie kaze tam spedzac takiej uroczystosci!! po prostu chcialam zaznaczyc, ze nie wszystkim musi sie podobac to samo miejsce
dlatego mysle ze warto samemu pochodzic i "wybadac" sytuacje przed weselem |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Nie 28 Sie, 2005
|
|
|
Avipro, nie każdego stać na "kasztany" niektórych tylko na Rive, poza tym jak sie ludzie kochaja to nieważne gdzie bedzie ślub, i tak bedzie dla nich najpiekniejszym wydarzeniem (chyba, bo osobiście jestem przeciwna weselom i sama na pewno nie urządze wesela) |
|
|
|
 |
dratewka
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Nie 28 Sie, 2005
|
|
|
z tego co widze to przyjecia weselne coraz mniej liczne, krotsze, bez poprawin....bo wszystko kosztuje! ostatnio ktos bawil sie w Plawniowicach, od razu z noclegiem dla gosci i tez bylo ponoc fajnie
mam nadzieje ze kazdy cos dla siebie znajdzie |
|
|
|
 |
olek
Forumowicz

Dzielnica miasta: Zaborze
|
Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 czekoladowa fontanna
|
|
|
A ja poszukuję, gdzie w Zabrzu można wynająć coś takiego jak czekoladowa fontanna. Przydałaby się na moim weselu Chcemy żeby nasi goście byli zachwyceni, a takie fontanny czekoladowe na pewno zapierają dech w piersiach. Tu jest kilka zdjęć: http://www.fontannycarmen.pl/galeria.html |
|
|
|
 |
RED
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Helenka
|
Wysłany: Czw 29 Lis, 2007
|
|
|
Odkurzamy temat...lokalu.
Co proponujecie?
Silvia, Diament, Pod Kasztanami-to raczej fabryka cateringu...chyba odpada.
Co jest godnego polecenia w okolicy? Valdi+, Rajcula...hmmm!
Niby jest troszkę tego typu lokali-ale nie raz "można się przejechać"-a po co. Więc zapraszam do dyskusji...
PS....A jutro wieczorem idę na imprezkę do Hemigway-a do Gliwic.
Pozdrawiam |
_________________ Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi. |
|
|
|
 |
Everlast
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Helenka
|
Wysłany: Czw 29 Lis, 2007
|
|
|
Na Wyciska powstała KLASYKA, nie wiem jak tam jest, ale z zewnątrz wypada świetnie |
|
|
|
 |
|