Garaż |
Autor |
Wiadomość |
wilcz3k
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Centrum
|
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 Garaż
|
|
|
Ostatnio zainteresowałem się garażem który znajduję się niedaleko mojego miejsca zamieszkania, widać że jest nieużytkowany, całe wejście zarośnięte i dobre kilka lat nikt go nie otwierał chyba. Gdzie mogę uzyskać informacje odnośnie właściciela tegoż garażu, jakis numer telefonu lub adres zamieszkania? Chciałbym się z nim skontaktować może byłby skłonny sprzedać mi ten garaż skoro i tak go nie używa? |
_________________ "To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku."
Winston Churchill (10 listopada 1942) |
|
|
|
 |
Kox
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
|
|
|
sprawdź kto zarządza tymi budynkami czy to ZBM czy jakaś spóldzielnia mieszkaniowa. Ojciec kiedyś pytał o garaże na PRzemysłowej, jest tam kilka takich właśnie zarośniętych i pani w spóldzielni powiedziała że za wszystkie garaże są płacone oplaty i niema podstaw by sądzić że one są nieużywane... |
|
|
|
 |
miko
Forumowicz +

Dzielnica miasta: Pawłów
|
Wysłany: Pon 26 Mar, 2018
|
|
|
Ja muszę zainwestować w nową bramę garażową. Prześledziłem już nawet kilka stron w internecie i chyba zdecyduję się na zakup jednej z tych http://novoferm.pl/bramy-garazowe/ |
|
|
|
 |
jjusti18
Forumowicz +

|
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2018
|
|
|
Jak szukasz mocnego i ładnie wykonanego garażu to warto zajrzeć stronę maritom.pl tam znajdziesz świetne oferty garaży blaszanych. Jest to doskonała opcja dla kogoś kto chce mieć szybko i solidnie wykonany garaż w bardzo korzystnej cenie. Do mnie szczerze mówiąc taka oferta przemawia i sama zastanawiam się nad zakupem takiego garażu. |
|
|
|
 |
|