Problem z dofinansowaniem prosze o rady |
Autor |
Wiadomość |
Żanetta
Forumowicz

Dzielnica miasta: Rokitnica
|
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 Problem z dofinansowaniem prosze o rady
|
|
|
Witam. Jestem osobą bezrobotną wychowuje samotnie 3 dzieci jest mi cięzko nieukrywam Dlatego tez mam dość życia w biedzie z zasiłków z opieki itp. Bo jak wiadomo są to groszowe kwoty i trudno z tego wyżyc. Wpadłam na pomysł załozenia swojej małej firmy udałam sie do urzedu pracy z zapytaniem o dofinansowanie i Pani po wysłuchaniu mnie stwierdziła ze pomysł jest dobry i do realizacji i co najważniejsze w mojej sytuacji wrecz rewelacyjny... Wszystko było by pięknie pomysl mam, doswiadczenie rownież i to bardzo duze, lecz wykonanie biznes planu dobrego jest dla mnie czarną magią a zlecenie tego komus kosztuje tak samo jak i doradztwo w kwesti dofinansowań. Aby całe przedsiewzięcie sie udało musze perfekcyjnie je przedstawić w UP. Prosze o pomoc w tym Was. Jesli ktos ma jakies doswiadczenie w tym temacie to bardzo prosze o doradztwo. |
|
|
|
 |
anula89
Forumowicz

Dzielnica miasta: os.Mł.Górnika
|
Wysłany: Śro 19 Sie, 2015
|
|
|
Mogę Ci polecić firmę Epef: http://epef.pl/, która zajmuje się doradztwem podatkowym, pożyczkami pozabankowymi, pomostowymi. Myślę, że oni doradzą Ci jak otrzymać dofinansowanie, nie tylko z UP ale może też z UE Ja dostałam dofinansowanie z Unii Europejskiej, a od Epefu otrzymałam kredyt pomostowy, który pomógł mi rozkręcić działalność. Pracują tam bardzo mili ludzie, którzy z chęcią Ci pomogą Pozdrawiam |
_________________ Pozdrawiam, Ania |
|
|
|
 |
jjusti18
Forumowicz

Dzielnica miasta: Centrum
|
Wysłany: Czw 19 Paź, 2017
|
|
|
Dobrze wiedzieć co i jak w kwestii biznesu. Ja miałam przyjemność uczestnictwa teraz w Europejskim Forum Gospodarczym – Łódzkim 2017 i tam mogłam się doszkolić w tym temacie. Na pewno za rok też pojadę, Wam też polecam. |
|
|
|
 |
stef569
Forumowicz

Dzielnica miasta: os.Skłodowskiej
|
|
|
|
 |