Sygnalizacja na maciejowie |
Autor |
Wiadomość |
Kox
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Centrum
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007
|
|
|
tak o tym,przynajmniej o tym z rozmowy mozna pomysleć,jeśli chodzi o sytuacje opisane,ze ktoś sie tam zatrzymuje na czerwonym,trrzeba pozostawic to bez komentarza,naprawde,średnio rozgarnieta osoba od razu wie o co chodzi,a kierowca powinien byc chociaz troche ponad przecietną |
|
|
|
 |
Margolcia
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Maciejów
|
|
|
|
Ja tam nikogo nie chce straszyć, ale malowanie jezdni w Maciejowie odbyło sie już na jesieni |
|
|
|
 |
Adi
Starszy forumianin

Dzielnica miasta: Zaborze
|
|
|
|
Margolcia napisał/a: | Ja tam nikogo nie chce straszyć, ale malowanie jezdni w Maciejowie odbyło sie już na jesieni |
Chodzi Ci o kawałek na skrzyżowaniu z Gliwicami? |
|
|
|
 |
Romek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007
|
|
|
Tak Adi o te mi chodziło bo nie wiem już co jest z tym skrzyżowaniem myśle żę jak coś zacznie się dziać na nim to dam znać ale według mnie to jest nie normalne.Skoro twierdzisz że one jest super oznaczone to dla czego dochodzi do zdarzeń rozumie jak by to jednej osobie zdarzyło się raz np. na miesiąc a tu w ciągu tygodnia dochodzi do co najmniej 4,5 takich zdarzeń.Ciesze sie że ktoś -Ty niezlekcewarzyłeś tych zdarzeń i podjechałeś wielkie Dzięki. Przy okazji Zauważyłeś jak pędzą auta?? czy powiesz mi że nie widziałeś ?? i co masz zamiar z tym zrobić albo my razem ?? |
|
|
|
 |
Adi
Starszy forumianin

Dzielnica miasta: Zaborze
|
|
|
|
To moja praca.
Co do prędkości - kierowcy ja przekraczają wszędzie i nic na to nie poradzisz ani Ty, ani ja. I nie jest to problem tylko Zabrza |
|
|
|
 |
Margolcia
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Mi chodziło o to skrzyżowanie co jest koło Karczmy Myśliwskiej. Natomiast Romkowi o zjazd do DHL który jest przed skrzyżowaniem. Tam ostatnimi czasy naprawiali drogę, ale czy malowali to już nie mam pojęcia:( |
|
|
|
 |
Romek [Usunięty]
|
|
|
|
to się zgadaliśmy Margolciu a co jest w tym skrzyżowaniu koło Karczmy nie tak bo nie przypominam sobie ?? Czy mówisz o tym przejździe w strone ulmyśliwskiej że auta przejeżdżające przez torowisko zachaczają podwoziem czy o co?? |
|
|
|
 |
Margolcia
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Na skrzyżowaniu jest wszystko ok, pomalowane i wogóle . Natomiast tam gdzie jest zjazd na DHL przez torowisko to coś łatali bo była tam dziura, że nawet przechodzień miał szansę na połamanie sobie szłapek |
|
|
|
 |
|