Czy czujecie się bezpiecznie w Zabrzu? |
Autor |
Wiadomość |
Kox
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Centrum
|
Wysłany: Pią 30 Lip, 2010
|
|
|
może chciał być w Teleexpressie nie udało się |
|
|
|
 |
Merii [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 31 Lip, 2010
|
|
|
hahah w centrum to norma ostatnio jakąś gołą babę złapali |
|
|
|
 |
Nemo
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Sob 31 Lip, 2010
|
|
|
Merii, hmmmmmm... Ty mieszkasz w centrum ... i wesoło Ci z tego powodu... Czyżby to ...? |
_________________ Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / www.nemo1125.blogspot.com |
|
|
|
 |
Merii [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Sie, 2010
|
|
|
Z tego powodu, że tu mieszkam może nie jest wesoło, ale z tych niektórych ciekawych akcji na pewno |
|
|
|
 |
Nemo
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Nie 01 Sie, 2010
|
|
|
No ja już myślałem, że to Ty biegałaś |
_________________ Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / www.nemo1125.blogspot.com |
|
|
|
 |
Merii [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010
|
|
|
Nic mi o tym nie wiadomo |
|
|
|
 |
we_st
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: spoza Zabrza
|
|
|
|
Niedawno śniło mi się, że uciekałam na golasa, ale po de Gaulle'a |
|
 |
Nemo
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
No i wyszło szydło z worka |
|
|
|
 |
Born_stubborN
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: spoza Zabrza
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010
|
|
|
A ja kurde od kiedy mieszkam w centrum to po 4 godziny wieczorami i w nocy na parapecie siedzę. I jeszcze żadna goła niunia mi pod oknem nie przebiegła.
Albo nawalone małolaty, albo kibice, albo menel gubiący spodnie ale gołych panienek brak. Chyba pora przeprowadzić się do Barcelony, tam podobno takie zjawiska występują raz na 4 dni |
_________________ http://szybowskaz.blog.onet.pl |
|
|
|
 |
|
Nemo
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Born_stubborN napisał/a: | ...po 4 godziny wieczorami i w nocy na parapecie siedzę. I jeszcze żadna goła niunia mi pod oknem nie przebiegła... | specjalnie czekają aż zejdziesz |
|
|
|
|
|
Merii [Usunięty]
|
|
|
|
a wtedy zaatakują |
|
|
|
 |
anetas1984
Zabrzanin +

Dzielnica miasta: Zaborze
|
Wysłany: Sob 21 Sie, 2010
|
|
|
Jeżeli chodzi o nasze miasteczko to nie czuję się bezpieczna. Kiedyś zostałam napadnięta więc może i dlatego lęk do tej pory pozostał, a druga sprawa to chyba zboczenie zawodowe.....jak się człowiek nasłucha gdzie i co komu znowu ktoś zrobił to dreszcz przeszywa ciało ) |
|
|
|
 |
gli_ceryna
Forumowicz

Dzielnica miasta: os.Kopernika
|
Wysłany: Pon 31 Sty, 2011
|
|
|
Zabrze jest niebezpieczne? To pojedźcie do
[ Dodano: Pon 31 Sty, 2011 ]
do Świętochłowic! Moja znajoma z tego miasta miała w zeszłym roku 2 włamania do mieszkania i 1 do samochodu. Myśli o przeprowadzce do Zabrza |
|
|
|
 |
|
fortalicjum
Forumowicz

|
Wysłany: Śro 05 Paź, 2011
|
|
|
gli_ceryna napisał/a: | Myśli o przeprowadzce do Zabrza |
polecam centrum. Tutaj ostatnio modnym jest spuszczanie paliwa z aut typu seicento/punto (wyjatkowo wygodne dojscie do rury) - robota prawdopodobnie malolatów szukających benzynki do skuterków oraz wybijanie szyb z zemsty za prawie pusty bak z ktorego nie udalo im sie zatankowac do pelna rzeczonego piździka Policja standardowo ma to gdzieś. |
|
|
|
|
|
wilcz3k
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Wto 01 Lut, 2011
|
|
|
Ja sobie pare miesięcy temu zakupiłem gaz pieprzowy, jeden mam zawsze w kurtce zimowej, a drugi dałem dziewczynie, jak ktoś mi podejdzie i powie dawaj telefon to sięgne do kieszeni ale po gaz a nie telefon.
A w aucie to mam zawsze kija koło fotela też na wszelki wypadek... |
_________________ "To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku."
Winston Churchill (10 listopada 1942) |
|
|
|
 |
|