Czy znacie dobrego fotografa w Zabrzu, taniego! |
Autor |
Wiadomość |
awetta
Forumowicz

Dzielnica miasta: Centrum
|
Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 Czy znacie dobrego fotografa w Zabrzu, taniego!
|
|
|
Czy znacie dobrego i taniego, sprawdzonego fotografa w Zabrzu? |
|
|
|
 |
Mateusz Rzycki
Forumowicz

Dzielnica miasta: Helenka
|
Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013
|
|
|
Spotkaliśmy się na weselu na Śląskim Ranchu. Świetnie był przygotowany na to wesele, kilka aparatów więc był pewny. Ceremonia Ślubna w św. Józefie, genialnie ujął wnętrze! Naprawde dobry fotograf ślubny - Łukasz Karaś tutaj masz jego stronę:
Zdjęcia były w niezłym terminie i piękny album, chociaż widziałem go tylko raz. A i jeszcze zrobił galerię internetową ze zdjęciami, ale nie mogę jej teraz odszukać, to już było jakiś czas emu...
Pozdrawiam! |
Ostatnio zmieniony przez rutek Nie 29 Wrz, 2013, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
qbik
Forumowicz

|
Wysłany: Pon 07 Paź, 2013
|
|
|
chodzi o fotografa na wesele, czy taki zakład gdzie robią np. zdjęcia do dowodu? |
|
|
|
 |
Nemo
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Pon 07 Paź, 2013
|
|
|
bez jaj |
_________________ Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / www.nemo1125.blogspot.com |
|
|
|
 |
arcziarczi
Mieszkaniec Zabrza

Dzielnica miasta: Maciejów
|
Wysłany: Wto 03 Paź, 2017
|
|
|
Podbijam temat. Kogo polecicie do zrobienia zdjęć na ślub oraz sesji ślubnej? |
|
|
|
 |
maurycy
Forumowicz +

Dzielnica miasta: Pawłów
|
Wysłany: Śro 04 Paź, 2017
|
|
|
Polecam to studio:
https://www.lasonfotografia.pl/
W zasadzie duet fotografów. Najlepiej sam zerknij sobie na fotografie jakie robią i czy podoba Ci się ich styl. Nie powinni mieć wysolkich cen,aczkolwiek konkretnie nie powiem Ci ile biorą ( musisz sie sam dopytać - wszystko zależy od tego czy decydujesz sie na fotografie na samym ślubie czy może interesuje Cię również sesja)
Są z Krakowa, ale nie powinni mieć problemu z dojazdem do Zabrza. |
|
|
|
 |
FranczeskaWil
Forumowicz

Dzielnica miasta: Biskupice
|
Wysłany: Pią 09 Lut, 2018
|
|
|
A na jakie okazje potrzebujecie fotografa? Jeżeli będzie to fotografa ślubnego to zajrzyjcie na stronę http://www.fotograf-wesel...raf_wesele.html Ja tam znalazłam fotografa na ślub z mojego miasta z Zabrza lub okolic na pewno też znajdziecie. Jest tam portfolio każdego fotografa, cennik i wolne terminy |
|
|
|
 |
|