Gdzie łóżka na wymiar? |
Autor |
Wiadomość |
Savio
Moderator

|
Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009
|
|
|
Spróbuj jeszcze w salonie na poczatku Sośnicy przed torami kolejowymi po lewej stronie - tam robią meble na wymiar |
_________________ Gość - super, że tu jesteś |
|
|
|
 |
we_st
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: spoza Zabrza
Pomogła: 1 raz Posty: 2357
|
|
|
|
Buszowałam po necie i znalazłam to
być może na coś się przyda |
|
|
|
 |
wilcz3k
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Centrum
|
|
|
|
Udało mi się jakoś dogadać w Agacie i zrobią mi łóżko i materac na zamówienie, ale różnica tego samego łóżka i materaca miedzy standardem, a na wymiar jest ogromna! |
_________________ "To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku."
Winston Churchill (10 listopada 1942) |
|
|
|
 |
celina77
Starszy forumianin

|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2016
|
|
|
Gdzie na wymiar tego nie wiem, ale na pewno warto zwrócić uwagę na materac sprężynowy kieszeniowy Jest bardzo wygodny i dopasowuje sie do pozycji podczas snu
[ Dodano: Śro 02 Lis, 2016 ]
Pomagałam ostatnio mojej znajomej wybierać materac do sypialni i zaczęłyśmy się zastanawiać, który wybrać materac piankowy czy sprężynowy Ktory z tych dwóch byście nam doradzili? |
|
|
|
 |
Raaachel
Mieszkaniec Zabrza

|
|
|
|
 |
jacek_m
Forumowicz +

Dzielnica miasta: Helenka
|
Wysłany: Pon 15 Sty, 2018
|
|
|
Jeśli zdecydujesz się na łóżko o niestandardowych rozmiarach, to gdzie kupisz materac o odpowiedniej wielkości? Zazwyczaj kupuje się materace piankowe lub kieszonkowe. Na jednym z blogów wyczytałem, że materace piankowe dobiera się do wagi osoby, która będzie na nim spać. Czy to prawda? |
|
|
|
 |
Raaachel
Mieszkaniec Zabrza

|
|
|
|
 |