Jaki tani i dobry odkurzacz |
Autor |
Wiadomość |
arcziarczi
Mieszkaniec Zabrza

Dzielnica miasta: Maciejów
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2016 Jaki tani i dobry odkurzacz
|
|
|
Witam, poraz kolejny jestem zmuszony kupić odkurzacz. Ma to być zwykły domowy odkurzacz na 100m2 powierzchni. Czy da się kupić coś niezawodnego w cenie ok. 300zł, tak, aby worki były dostępne w normalnych cenach ?
Bardzo proszę o rady. |
|
|
|
 |
rencistka
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Mikulczyce
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2016
|
|
|
Ja mam odkurzacz bezworkowy więc kłopot z odpowiednimi wkładami odpada. Polecam gdyż u mnie doskonale się sprawdza na prawie 100 m2 już od ponad 3 lat. Jest ich duży wybór więc nie proponuję jakiegoś konkretnego chodzi o sama zasadę. |
_________________ rencista |
|
|
|
 |
jj81
Mieszkaniec Zabrza +

Dzielnica miasta: Rokitnica
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2016
|
|
|
Ten temat jest na serio? Jeśli tak to ciężko będzie Ci coś znaleźć w tej cenie bo większość odkurzaczy w tej grupie cenowej jest słabych i ma kiepską moc. Proponowałbym trochę dołożyć i kupić jakiś porządny model, który będzie dobrze odkurzał przez wiele lat. Sam mam obecnie odkurzacz marki Hoover. Już prawie 5 lat. Działa bezawaryjnie. Jest to jedna z lepszych marek i z tego co słyszałem to Hoover opracowuje na tym rynku nowe technologie.
Na tej stronie jest ich katalog:
http://www.hoover.pl/maly...ta_produktow/17 |
|
|
|
 |
Blagoj344
Forumowicz +

Dzielnica miasta: os.Janek
|
|
|
|
 |
Matusz34
Forumowicz

Dzielnica miasta: os.Mł.Górnika
|
Wysłany: Nie 17 Cze, 2018
|
|
|
Nie mam rozeznania w tym temacie... Nie będę mógł pomóc w tym obszarze tematycznym... |
_________________ Ważne jest nie to, co świat ci zrobi, tylko jak na to zareagujesz. |
|
|
|
 |
szczypior
Forumowicz

Dzielnica miasta: Helenka
|
Wysłany: Pon 17 Gru, 2018
|
|
|
Nasz staruszek ostatnio odmówił współpracy i też rozglądaliśmy się za nowym odkurzaczem. Jakoś nie podjęliśmy decyzji w sklepie stacjonarnym bo jak cena niska, to funkcje nie odpowiadały. Dlatego szukaliśmy według własnych kryteriów na https://www.ceneo.pl/Odkurzacze/p:Dyson.htm . Zdecydowaliśmy się na bezworkowy odkurzacz Dysona i jesteśmy zadowoleni. |
|
|
|
 |
marriano
Forumowicz

Dzielnica miasta: Makoszowy
|
Wysłany: Wto 18 Gru, 2018
|
|
|
Trzeba sobie spojrzeć na sprawność silnika w odkurzaczu |
|
|
|
 |
hefalumpa
Zabrzanin

Dzielnica miasta: Kończyce
|
Wysłany: Czw 10 Sty, 2019
|
|
|
Nawet najdroższy odkurzacz nie będzie dobry, jeśli będziemy zapominali o wymianie filtrów i worków. Bo to właśnie od tego zależy dobre działanie odkurzacza Bardzo duży wybór akcesoriów do odkurzacza mają na https://www.acis.com.pl/ i ja właśnie zawsze tam je zamawiam. Cenowo wychodzi to najlepiej |
|
|
|
 |
mariuzs
Forumowicz

Dzielnica miasta: Centrum
|
Wysłany: Pią 11 Sty, 2019
|
|
|
Najlepiej wyrwać coś na wyprzedaży |
_________________ www.oto-praca.pl |
|
|
|
 |
Magiee54
Forumowicz

Dzielnica miasta: Makoszowy
|
|
|
|
 |
otenorek
Forumowicz

Dzielnica miasta: Biskupice
|
Wysłany: Wto 22 Sty, 2019
|
|
|
Wydaje mi się, że tani będzie mieć małą sprawność silnika, przez co i odkurzania |
_________________ funkymedia |
|
|
|
 |
|