Przesunięty przez: rutek Wto 28 Sie, 2007 |
Uwaga na wysepke na De Gaullea |
Autor |
Wiadomość |
Kox
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: Centrum
|
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007
|
|
|
2 dni zanim roboty zaczeli była zasłonieta ta tabliczka,teraz całkiem usuneli |
|
|
|
 |
lamor
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007
|
|
|
shardac napisał/a: | Zbieranie sie wody na chodniku na estakadzie jest znane, ale podwyknowca przez 4 lata szukal odpowiedniej technologii, by zrobic dobrze i na dlugo ten chodnik. |
No normalnie..... Speedy Gonzales |
|
|
|
 |
Kox
Obywatel Zabrza

|
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008
|
|
|
w zeszłym tygodniu ktoś rozpierdzielił sie na wysepce,dosłownie sekunde temu kolejny jej nie zauważył,po poprzedniej kolizji nie założyli nowego znaku no i wpakował.Chciałbym poznać pomysłodawce
[ Dodano: Pon 14 Sty, 2008 ]
oo już nawet policja jest,przybyli na sygnale,zawrót na podwójnej ciągłej i pojechali bo sprawcy nie ma |
|
|
|
 |
Nemo
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Kox napisał/a: | Chciałbym poznać pomysłodawce | Hehe, pewnie jakiś dowcipniś |
_________________ Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / www.nemo1125.blogspot.com |
|
|
|
 |
Kox
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
jeśli rzeczywiście jakiś dowcipniś to kiepski,bardzo kiepski |
|
|
|
 |
Nemo
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Kox napisał/a: | kiepski,bardzo kiepski | a co? Jednym z tych kamikaze jesteś Ty? |
_________________ Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / www.nemo1125.blogspot.com |
|
|
|
 |
BTN
Zabrzanin

|
|
|
|
Ta wysepka jest beznadziejna i na dodatek okropnie zasyfiona błotem tak że jadąc o zmroku lub podczas mgły ciężko ją zauważyć. |
_________________ www.btnpl.deviantart.com - fotoblog |
|
|
|
 |
Tom
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
lol, jeszcze jednego nie naprawią a już znowu znak urwany itd. coś słabo widoczne to mają, według mnie powinno być że ten znak oraz słupek świeci tak jak to jest za Łodzią w miejscowości i innych takich, myślę ze długo nie będziemy czekać az ktoś znowu złamie ten znak.. |
|
|
|
 |
Kox
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
dokładnie btn,teraz lewy pas jest nie odkurzany/odśnieżany i jest cholernie ślisko a jak ktoś nie zna drogi podjedzie blizej i juz za późno na hamowanie
Nemo ja nie jestem kamikaze,bo znam droge na pamiec ale ktoś kto jedzie raz na jakis czas i sie zagapi zrobi sobie nie małe kuku z wozem |
|
|
|
 |
|